Již brzy vám představíme SBM DYNAMIX ® 2500.

Již brzy vám představíme SBM DYNAMIX ® 2500.

10.10.2022

Nenechte si ujít novinku mezi našimi betonárnami.

Již brzy vám představíme:

SBM DYNAMIX ® 2500.

Modelová řada betonáren SBM zahrnuje supermobilní, mobilní a stacionární zařízení. Nyní však přicházíme s úplně novou technologií, která spojuje výhody supermobilních betonáren EUROMIX ® a stacionárních kontejnerových zařízení LINEMIX ®. Seznamte se s novou betonárnou SBM DYNAMIX ® 2500.

Do značné míry standardizovaný modulární design prostorově úsporné betonárny DYNAMIX ® 2500 je doplněn o běžné komponenty z mobilních zařízení SBM. Nabízí se jako ekonomicky atraktivní řešení jak pro dočasné použití nebo i dlouhodobý provoz jako stacionární zařízení ve všech klimatických podmínkách.

PROSTOROVĚ ÚSPORNÁ VERTIKÁLNÍ KONSTRUKCE

Ve stacionárním provozu nabízí optimalizovanou interní logistiku v minimálním prostoru a svým moderním „uklizeným“ vzhledem podporuje dlouhodobou akceptaci betonárny i v aglomeracích.

KOMPATIBILITA SE STANDARDNÍMI KOMPONENTY SBM

Cementová sila, zásobník kameniva a skipový dopravník betonáren SBM jsou prověřeny léty spolehlivého provozu. Jsou proto použity i u tohoto modelu.

VELMI RYCHLÁ INSTALACE

Předinstalované přípojky a možnost sestavení bez nutnosti pevných základů zaručují maximálně rychlé uvedení do provozu. Mechanická montáž zabere sehrané partě jen jeden den.

BALÍČKY VÝBAVY DO KAŽDÉHO POČASÍ

Vyberte si ze tří verzí – standardní bez opláštění vhodnou pro rychlé přesuny nebo použití v interiéru, letní se širokými ochrannými stříškami nad pracovními plošinami nebo zimní s novým typem izolace.

Betonárnu DYNAMIX ® 2500 poprvé oficiálně představíme v expozici společnosti SBM Mineral Processing na veletrhu stavební techniky bauma 2022 v Mnichově 24.-30. října 2022.